Două mărci - un singur obiectiv

Prin asocierea a doi lideri de piaţă şi din domeniu, în septembrie 2008 a luat naştere o marcă la fel de nouă şi, în acelaşi timp, la fel de familiară: Hella-Gutmann.

Obiectivul asocierii, la care fiecare a participat în mod egal, este asistenţa totală acordată atelierelor auto în întregul proces de reparaţie - de la preluarea automobilului, prin diagnoza rapidă şi detectarea erorilor, până la furnizarea de date tehnice şi ghiduri de reparaţie, precum şi asistenţă rapidă cu piesele de schimb. Asfel, Hella-Gutmann oferă clienţilor săi un avantaj în faţa concurenţei, avantaj care, de-a lungul timpului, a fost recompensat de partenerii noştri.

Hella-Gutmann aduce laolaltă câteva lucruri: competenţa îndelungată în diagnoză şi una din cele mai bogate game de produse şi servicii pentru domeniul vast al lucrărilor de reparaţie auto. O bază imensă de date tehnice şi o reţea internaţională de parteneri de distribuţie şi service în peste 100 de ţări.

Însă această societate mixtă este mai mult decât o sumă a angajaţilor şi soluţiilor noastre - Hella Gutmann este partener pentru atelierele auto de succes ale viitorului.


Autentificare clienţi

Selectaţi funcţia dorită şi autentificaţi-vă aici cu datele Dvs. de acces.

V-aţi uitat parola?

Aveţi nevoie de ajutor la autentificare?